Inschrijfformulier

Aangenaam! Wij zijn Lima Healthcare. Wij zijn er voor ambitieuze OK-specialisten.

De nummer 1 in detachering, bemiddeling zzp'er en traineeships voor OK-specialisten. Wij zorgen ervoor dat je jouw talent optimaal kunt inzetten. Dat doen we door de ideale match te vinden met opdrachtgevers in de zorg. En door je inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Zo geven we jouw carrière een boost. En dragen we samen bij aan betere zorg.

Verder groeien als specialist op de OK. Het verschil maken voor de patiënt en bijdragen aan betere zorg. Je eigen talent verder ontwikkelen en ook je team vooruithelpen. Of een betere werk- privebalans. Dat is jouw doel. Ons doel is om jou daarbij te helpen.

Detachering of zzp via Lima Healthcare betekent dat je afwisselende opdrachten doet bij verschillende instellingen. Altijd passend bij jouw ervaring en ambities. Intussen helpen we je om verder te groeien. Wij zijn partner van Incision Academy.

Laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking en starten daarna samen de Onboarding proces.

Alvast bedankt voor jouw inschrijving en tot snel!

Hartelijkste groet,

Lima Healthcare - Specialisten voor de OK

Weena 505
3013 AL Rotterdam
+31 (0) 10 268 06 47
Info@limahealthcare.nl
www.limahealthcare.nl

Stamgegevens

Het e-mailadres gebruik je om in te loggen. Het wachtwoord van je account ontvang je per e-mail. Deze kan je later wijzigen.

Bedrijfsgegevens

Indien ingevuld komt deze onderaan op de factuur
Indien ingevuld komt deze onderaan op de factuur